Professioneel in presenteren

De leverancier voor plastic displays voor Vlaanderen

De showroom van plastic-display.be is gelegen in het Noord-Brabantse Schijndel in Nederland. Vanaf deze plek, vlakbij de grens met België, bedienen wij zowel klanten in Nederland als in België.

Wij hebben vele displays die we eerder gemaakt hebben in onze showroom staan als voorbeeld of om ideeën op te doen. Wij zijn gevestigd net over de grens bij Eindhoven. 90% van de klanten die bij ons komt kijken koopt daarna 1 of meerdere van onze producten. Daarom nodigen wij u graag uit om een afspraak in onze showroom te maken.

De perfecte service van plastic-display.be

In onze showroom vindt u veel inspiratie op het gebied van displays. Wij ontvangen u graag met een kopje koffie, een passend advies en een persoonlijke service. Wij laten u graag zien hoe wij werken en wat we reeds eerder gemaakt hebben voor andere klanten. We nemen graag de tijd voor u om samen met u een ontwerp van uw display te maken zodat u precies kunt zien hoe deze er uit zal zien.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom naar onze showroom, neem contact met ons op of bekijk eerst andere voorbeelden.